Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Paylaşılmış cihazı necə ləğv edə bilərəm?
Ev paylaşımı və birbaşa paylaşım üsulları üçün cihaz paylaşım icazələrini necə ləğv edəcəyinizi öyrənin
Paylaşılmış cihazı ləğv etmə prosesi onu paylaşmaq üçün istifadə etdiyiniz üsuldan asılıdır.
Ev paylaşımı vasitəsilə paylaşımı ləğv etmə
Əgər cihazı ev paylaşımı vasitəsilə paylaşmısınızsa, aşağıdakı addımları izləyərək paylaşımı sona çatdıra bilərsiniz:
- "Mən" düyməsinə klikləyin, sonra "Ev İdarəetməsi" seçimini seçin.

- Paylaşımı sona çatdırmaq istədiyiniz Ev adına klikləyin.

- Silmək istədiyiniz ev üzvünü tapın və üzərinə klikləyin.

- "Üzvü Sil" düyməsinə klikləyərək paylaşımı sona çatdırın.

Birbaşa cihaz paylaşımını ləğv etmə
Əgər cihazı birbaşa paylaşmısınızsa:
-
Paylaşımı sona çatdırmaq istədiyiniz cihaza klikləyin.
-
Sağ yuxarı küncdəki parametrlər düyməsinə klikləyin.

- Parametrlər səhifəsində "Cihazı Paylaş" seçiminə klikləyin.

- Cihazı Paylaş bölməsində Parametrlərə klikləyin.

- Bu səhifədə paylaşımı sona çatdıra bilərsiniz. Android sistemi istifadə edirsinizsə, silmək üçün uzun basın, iOS sistemi istifadə edirsinizsə, silmək üçün sola sürüşdürün.

Əgər hər hansı digər sualınız varsa və ya əlavə yardıma ehtiyacınız varsa, rəy düyməsinə klikləyərək soruşmaqdan çəkinməyin.
SmartLife App Sənədləri