LogoSmartLife App Sənədləri
LogoSmartLife App Sənədləri
Ana səhifə
Help Center
Cihaz Şəbəkə Problemləri
Tətbiq İstifadə Problemləri
Home, Members & Room Management
Ev Üzvlərinin İdarə edilməsi
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Ev anlayışı və funksiyaları
Evin məlumatlarını tənzimləmə
Bir neçə ev arasında necə keçim?
Evi silmək və təsirləri
Evi siləndə ailə məlumatları silinəcəkmi?Evi necə silim?Evi səhvən silsəm, geri qaytarmaq olar?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Cihaz Şəbəkə Quraşdırma Bələdçisi
Tez-tez verilən suallar
İstifadəçi Təlimatı
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsEvi silmək və təsirləri

Evi siləndə ailə məlumatları silinəcəkmi?

Evi sildikdə və ya tərk etdikdə məlumatlar və cihazlarla nə baş verir.

Evi siləndə ailə məlumatları silinəcəkmi?

Hörmətli istifadəçi. Evi sahib kimi silsəniz, ailə məlumatları silinir və əlavə etdiyiniz cihazlar sıfırlanır.

Evi administrator və ya üzv kimi silsəniz, ev qalır, amma siz evdən çıxırsınız və ailə məlumatlarını görə və ya cihazları, səhnələri idarə edə bilmirsiniz.

Mündəricat

Evi siləndə ailə məlumatları silinəcəkmi?