Help CenterValue-added Services & Extended FunctionsBulud Yaddaş və Video XidmətləriBulud Yaddaş FAQ
Xidməti ləğv edib başqası yenidən alandan sonra əvvəlki videolar görünəcəkmi?
Xidməti ləğv etdikdən və yenidən alındıqdan sonra əvvəlki bulud video məlumatlarına giriş.
Hörmətli istifadəçi. Xeyr, hesab ID-nizlə daxil olmadan əvvəlki videolarınızı görə bilməzlər. Bulud yaddaş xidmətinin etibarlılıq müddəti və məlumatları cihaz və hesab ID-nizlə bağlıdır. Bir cihaz üçün bulud yaddaş xidmətindən istifadə etmək üçün istifadəçi həmin cihaz üçün xidməti almalıdır və digər hesabla yüklənən videolara baxa bilməz.
SmartLife App Sənədləri