Как да изключите/изтриете устройство за повторно свързване
Научете как правилно да изключите или изтриете устройство, когато трябва да го свържете отново.
Ако трябва да изключите или изтриете устройство от вашата мрежа и да го свържете отново по-късно, следвайте тези стъпки:
Стъпки за изключване
-
Достъп до контролния панел на устройството
Докоснете устройството в списъка с устройства, за да влезете в контролния панел на устройството.
-
Влезте в страницата за редактиране на устройството
Докоснете бутона в горния десен ъгъл, за да влезете в страницата за редактиране на устройството.
-
Премахнете устройството
Докоснете, за да премахнете необходимото устройство от списъка с устройства.
Имайте предвид, че автоматизациите и сцените за докосване за стартиране, свързани с това устройство, ще станат невалидни.
-
Нулиране на модула за мрежово сдвояване (По избор)
Можете също да нулирате състоянието на модула за мрежово сдвояване, за да премахнете устройството от вашия списък с устройства.
-
Нулиране на устройството в режим на сдвояване
След премахване на устройството трябва да нулирате устройството в режим на сдвояване, а след това да преконфигурирате мрежата.
След премахване на подчиненото дистанционно управление, научено под универсалното дистанционно управление, трябва да ги научите едно по едно в универсалното дистанционно управление отново.
SmartLife App Документация