Как да нулирате Zigbee устройство до състояние за конфигуриране
Научете как да нулирате вашето Zigbee устройство до състояние за конфигуриране.
Как да нулирате Zigbee устройството до състояние за конфигуриране?
Уважаеми потребителю. Можете да следвате стъпките по-долу (това е общ метод, моля, вижте ръководството на продукта за конкретни методи):
Методи за нулиране
-
Устройства с бутон за нулиране: Първо, уверете се, че устройството е изключено от захранването за повече от 10 секунди, преди да включите устройството. След това натиснете и задръжте бутона за нулиране на устройството около 5 секунди (за превключващи устройства бутонът за нулиране обикновено е самият бутон за превключване). Изчакайте няколко момента, докато индикаторната лампа не започне да мига бързо. Устройството влиза в режим на сдвояване. Сега можете да го добавите.
-
Осветително оборудване: Първо, уверете се, че устройството е изключено от захранването за повече от 10 секунди, преди да включите устройството. След това включете и изключете захранването три пъти (вкл-изкл-вкл-изкл-вкл) на устройството (2 до 4 секунди между всяко включване и изключване). Изчакайте няколко момента, докато осветлението не започне да мига бързо. Устройството влиза в режим на сдвояване. Сега можете да го добавите.
Забележка: Zigbee устройствата не поддържат индивидуално споделяне, само споделяне чрез добавяне на членове на семейството.
SmartLife App Документация