LogoSmartLife App Документация
LogoSmartLife App Документация
Начална страница
Help Center
Проблеми с мрежата на устройството
Проблеми при използване на приложението
Home, Members & Room Management
Управление на членове на дома
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Концепция и функции на дома
Конфигуриране на информацията за дома
Как да превключвам между няколко дома?
Изтриване на дома и последици
Изтрива ли се семейната информация при изтриване на дома?Как да изтрия моя дом?Може ли домът да се възстанови, ако е изтрит по грешка?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Управление и контрол на устройства
Услуги с добавена стойност и разширени функции
Проблеми с контрола от трета страна
Ръководство за мрежово осигуряване на устройства
Често задавани въпроси
Ръководство за потребителя
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsИзтриване на дома и последици

Изтрива ли се семейната информация при изтриване на дома?

Какво става с данните и устройствата, когато изтриете или напуснете дом.

Изтрива ли се семейната информация при изтриване на дома?

Уважаеми потребителю, ако изтриете дома като собственик, семейната информация се изтрива, а добавените устройства се нулират.

Ако изтриете дома като администратор или член, домът остава, но вие го напускате и вече не можете да виждате семейната информация или да управлявате устройствата и сцените.

Съдържание

Изтрива ли се семейната информация при изтриване на дома?