LogoSmartLife App dokumentace
LogoSmartLife App dokumentace
Hlavní stránka
Help Center
Problémy se sítí zařízení
Problémy s používáním aplikace
Home, Members & Room Management
Správa členů domácnosti
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Koncept domova a funkce
Nastavení informací o domově
Jak přepínat mezi více domovy?
Smazání domova a dopady
Budou rodinné údaje smazány po smazání domova?Jak smažu svůj domov?Lze domov po omylu obnovit?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Správa a ovládání zařízení
Služby s přidanou hodnotou a rozšířené funkce
Problémy s ovládáním třetích stran
Průvodce síťovým nastavením zařízení
Často kladené otázky
Uživatelská příručka
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsSmazání domova a dopady

Budou rodinné údaje smazány po smazání domova?

Co se stane s daty a zařízeními, když domov smažete nebo ho opustíte.

Budou rodinné údaje smazány po smazání domova?

Vážený uživateli. Pokud jako vlastník smažete domov, rodinné informace se vymažou a přidaná zařízení se resetují.

Pokud domov smažete jako správce nebo člen, domov zůstává, ale vy ho opouštíte a již nemůžete zobrazovat rodinné informace ani ovládat zařízení nebo scény.

Obsah

Budou rodinné údaje smazány po smazání domova?