Hvordan deaktiverer/sletter jeg min App-konto?
Lær hvordan du deaktiverer eller sletter din App-konto og forstå annulleringsprocessen.
Kære bruger. Hvis du ønsker at gøre det:
- Klik på "Mig— Indstillingsknappen i øverste højre hjørne" for at komme til indstillingssiden.
- Klik derefter på "Kontosikkerhed" og "Slet konto".
- Log ikke ind inden for 7 dage efter indsendelse, ellers vil anmodningen om deaktivering blive annulleret.
- Kontoen vil først blive officielt slettet efter 7 dage.
Det kontoområde, der vælges ved registrering af en konto, bestemmer den server, i hvilken region dine kontodata er gemt. I henhold til relevante love og regler kan den server, hvor brugerdata er gemt, ikke ændres vilkårligt, så vi kan ikke give dig tjenesten til at ændre kontoregion. Du skal slette din eksisterende konto, før du registrerer dig igen. Tak for din forståelse og støtte.
SmartLife App dokumentation