LogoSmartLife App Dokumentazioa
LogoSmartLife App Dokumentazioa
Hasiera orria
Help Center
Gailuaren Sare Arazoak
Aplikazioaren erabilera arazoak
Home, Members & Room Management
Etxeko kideen kudeaketa
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Device Sharing Permissions
Gailuak partekatzea onartzen al dute?Gailua familiako kideekin partekatu ondoren, gailu berri bat gehitzean berriro partekatu behar dut?Nola parteka dezaket gailu bat?Ba al dago beste norbaitek nire gailuak beren aplikazio kontuaren bidez kontrolatzeko baimena emateko modurik?iOS eta Android kontuekin gailuak parteka ditzaket?Gailua bi App kontuetan / mugikorrean gehi daiteke?Nola desegin dezaket partekatutako gailu bat?Nola kontrola dezakegu nire familia eta biok nire gailu adimenduna?Etxeko kide guztiek al dezakete gailuak erabili eta editatu?Gailua parekatzeko modura berrezartzen badut, partekatutako familia-kideek erabil dezakete oraindik?Gailu bat partekatzen duzunean, "Gonbidatutako erabiltzailea datu-zentro desberdin batekoa da eta datuen babesaren politiken arabera, gailua ezin da partekatu" mezua jasotzen baduzu, zer egin behar duzu?
Device Ownership & Movement
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Gailuen sare-hornidura gida
Maiz egiten diren galderak
Erabiltzailearen eskuliburua
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions

Gailua familiako kideekin partekatu ondoren, gailu berri bat gehitzean berriro partekatu behar dut?

Familiak dagoeneko sarbidea badu, gailu berriak berriro partekatu behar diren

Gailua familiako kideekin partekatu ondoren, gailu berri bat gehitzean berriro partekatu behar dut?

Erabiltzaile agurgarria, familiako kideak familia-taldean gehitzen badituzu, etxeko gailu guztietara sar daitezke. Ondoren gehitzen diren gailuak ez dago berriro banaka partekatu beharrik.

Edukien aurkibidea

Gailua familiako kideekin partekatu ondoren, gailu berri bat gehitzean berriro partekatu behar dut?