LogoSmartLife App Dokumentazioa
LogoSmartLife App Dokumentazioa
Hasiera orria
Help Center
Gailuaren Sare Arazoak
Aplikazioaren erabilera arazoak
Home, Members & Room Management
Etxeko kideen kudeaketa
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Etxearen kontzeptua eta funtzioak
Etxe-informazioa konfiguratu
Nola aldatu etxe batetik bestera?
Etxea ezabatzea eta ondorioak
Etxea ezabatzean familiaren informazioa ezabatuko da?Nola ezabatzen dut nire etxea?Etxea ustekabean ezabatuta, berreskura daiteke?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Gailuen sare-hornidura gida
Maiz egiten diren galderak
Erabiltzailearen eskuliburua
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsEtxea ezabatzea eta ondorioak

Etxea ezabatzean familiaren informazioa ezabatuko da?

Zer gertatzen den datuekin eta gailuekin etxea ezabatu edo uzten duzunean.

Etxea ezabatzean familiaren informazioa ezabatuko da?

Erabiltzaile agurgarria. Etxea jabe gisa ezabatzen baduzu, familiaren informazioa ezabatuko da eta gehitutako gailuak berrezarriko dira.

Etxea administratzaile edo kide gisa ezabatzen baduzu, etxea mantentzen da, baina zuk uzten duzu eta ezin duzu familiaren informazioa ikusi edo gailuak eta eszenak kontrolatu.

Edukien aurkibidea

Etxea ezabatzean familiaren informazioa ezabatuko da?