Logoمستندات SmartLife App
Logoمستندات SmartLife App
صفحه اصلی
Help Center
مشکلات شبکه دستگاه
مشکلات استفاده از برنامه
Home, Members & Room Management
مدیریت اعضای خانه
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
مفهوم خانه و کارکردها
تنظیم اطلاعات خانه
چطور بین چند خانه جابه‌جا شوم؟
حذف خانه و پیامدها
آیا پس از حذف خانه، اطلاعات خانواده پاک می‌شود؟چطور خانه‌ام را حذف کنم؟آیا می‌توان خانه حذف‌شده را برگرداند؟
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
مدیریت و کنترل دستگاه
خدمات ارزش افزوده و عملکردهای گسترده
مشکلات کنترل شخص ثالث
راهنمای تنظیم شبکه دستگاه
سوالات متداول
راهنمای کاربری
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic Settingsحذف خانه و پیامدها

آیا پس از حذف خانه، اطلاعات خانواده پاک می‌شود؟

چه بر سر داده‌ها و دستگاه‌ها می‌آید وقتی خانه حذف می‌شود یا از آن خارج می‌شوید.

آیا پس از حذف خانه، اطلاعات خانواده پاک می‌شود؟

کاربر گرامی، اگر خانه را به‌عنوان مالک حذف کنید، اطلاعات خانواده پاک و دستگاه‌های اضافه‌شده ریست می‌شوند.

اگر خانه را به‌عنوان مدیر یا عضو حذف کنید، خانه باقی می‌ماند اما شما آن را ترک می‌کنید و دیگر نمی‌توانید اطلاعات خانواده را ببینید یا دستگاه‌ها و صحنه‌ها را کنترل کنید.

فهرست مطالب

آیا پس از حذف خانه، اطلاعات خانواده پاک می‌شود؟