LogoSmartLife App-dokumentaatio
LogoSmartLife App-dokumentaatio
Etusivu
Help Center
Laitteen verkko-ongelmat
Sovelluksen käyttöongelmat
Home, Members & Room Management
Kotijäsenten hallinta
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Kodin käsite ja toiminnot
Kodin tietojen asetukset
Miten vaihdan usean kodin välillä?
Kodin poisto ja vaikutukset
Poistetaanko perhetiedot, kun koti poistetaan?Miten poistan kotini?Voiko kodin palauttaa, jos se poistetaan vahingossa?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Laitehallinta ja -ohjaus
Lisäarvopalvelut ja laajennetut toiminnot
Kolmannen osapuolen hallintaongelmat
Laitteen verkkoasetusten opas
Usein kysytyt kysymykset
Käyttöopas
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsKodin poisto ja vaikutukset

Poistetaanko perhetiedot, kun koti poistetaan?

Mitä tiedoille ja laitteille tapahtuu, kun poistat tai jätät kodin.

Poistetaanko perhetiedot, kun koti poistetaan?

Hyvä käyttäjä, jos poistat kodin omistajana, perhetiedot poistetaan ja lisätyt laitteet palautetaan oletuksiin.

Jos poistat kodin ylläpitäjänä tai jäsenenä, koti jää, mutta poistut siitä etkä voi enää nähdä perhetietoja tai hallita laitteita ja skenaarioita.

Sisällysluettelo

Poistetaanko perhetiedot, kun koti poistetaan?