Logoמסמכי SmartLife App
Logoמסמכי SmartLife App
דף הבית
Help Center
בעיות רשת של המכשיר
בעיות שימוש באפליקציה
Home, Members & Room Management
ניהול חברי בית
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
קונספט הבית ופונקציות
הגדרת פרטי הבית
איך מחליפים בין כמה בתים?
מחיקת בית והשלכות
האם מידע המשפחה יימחק כשמוחקים את הבית?איך מוחקים את הבית שלי?האם ניתן לשחזר בית שנמחק בטעות?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
ניהול ובקרת מכשירים
שירותים בעלי ערך מוסף ופונקציות מורחבות
בעיות בקרת צד שלישי
מדריך הגדרת רשת למכשיר
שאלות נפוצות
מדריך למשתמש
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic Settingsמחיקת בית והשלכות

האם מידע המשפחה יימחק כשמוחקים את הבית?

מה קורה לנתונים ולמכשירים כשמוחקים או עוזבים בית.

האם מידע המשפחה יימחק כשמוחקים את הבית?

משתמש יקר, אם אתה מוחק את הבית כבעלים, מידע המשפחה יימחק והמכשירים שנוספו יאופסו.

אם אתה מוחק את הבית כמנהל או כחבר, הבית נשאר, אבל אתה עוזב אותו ולא תוכל עוד לראות את מידע המשפחה או לשלוט במכשירים וסצנות.

תוכן עניינים

האם מידע המשפחה יימחק כשמוחקים את הבית?