Hogyan lehet leválasztani/törölni egy eszközt az újracsatlakoztatáshoz
Tanulja meg, hogyan lehet helyesen leválasztani vagy törölni egy eszközt, amikor újra kell csatlakoztatnia.
Ha le kell választania vagy törölnie kell egy eszközt a hálózatáról, és később újra csatlakoztatnia, kövesse ezeket a lépéseket:
Leválasztási lépések
-
Hozzáférés az eszköz vezérlőpultjához
Érintse meg az eszközt az eszközlistában az eszköz vezérlőpultjához való belépéshez.
-
Belépés az eszköz szerkesztési oldalára
Érintse meg a jobb felső sarokban lévő gombot az eszköz szerkesztési oldalára való belépéshez.
-
Eszköz eltávolítása
Érintse meg a szükséges eszköz eltávolításához az eszközlistából.
Vegye figyelembe, hogy az ehhez az eszközhöz társított automatizálások és érintéssel indítható jelenetek érvénytelenné válnak.
-
Hálózati párosítási modul visszaállítása (Opcionális)
A hálózati párosítási modul állapotát is visszaállíthatja az eszköz eltávolításához az eszközlistájából.
-
Eszköz visszaállítása párosítási módba
Az eszköz eltávolítása után vissza kell állítania az eszközt párosítási módba, majd újra kell konfigurálnia a hálózatot.
Az univerzális távirányító alatt megtanult al-távirányító eltávolítása után egyenként újra meg kell tanítania őket az univerzális távirányítóban.
SmartLife App Dokumentáció