LogoSmartLife App დოკუმენტაცია
LogoSmartLife App დოკუმენტაცია
მთავარი გვერდი
Help Center
მოწყობილობის ქსელის პრობლემები
აპლიკაციის გამოყენების პრობლემები
Home, Members & Room Management
სახლის წევრების მართვა
Room & Room Group Management
სახლის შექმნა და საბაზისო პარამეტრები
სახლის კონცეფცია და ფუნქციები
სახლთან დაკავშირებული ინფორმაციის კონფიგურაცია
როგორ გადავრთო რამდენიმე სახლს შორის?
სახლის წაშლა და შედეგები
ოჯახის ინფორმაცია წაიშლება, თუ სახლს წავშლი?როგორ წავშალო ჩემი სახლი?შეიძლება თუ არა შემთხვევით წაშლილი სახლის აღდგენა?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
მოწყობილობების მართვა და კონტროლი
დამატებული ღირებულების სერვისები და გაფართოებული ფუნქციები
მესამე მხარის კონტროლის პრობლემები
მოწყობილობის ქსელის კონფიგურაციის სახელმძღვანელო
ხშირად დასმული კითხვები
მომხმარებლის სახელმძღვანელო
Help CenterHome, Members & Room Managementსახლის შექმნა და საბაზისო პარამეტრებისახლის წაშლა და შედეგები

ოჯახის ინფორმაცია წაიშლება, თუ სახლს წავშლი?

რა ხდება მონაცემებსა და მოწყობილობებთან, როცა სახლს შლით ან ტოვებთ.

ოჯახის ინფორმაცია წაიშლება, თუ სახლს წავშლი?

ძვირფასო მომხმარებელო, თუ სახლს მფლობელის სახით შლით, ოჯახის ინფორმაცია იშლება და დამატებული მოწყობილობები ისევ საწყისზე დაბრუნდება.

თუ სახლს ადმინისტრატორის ან წევრის სახით შლით, სახლი რჩება, მაგრამ თქვენ ტოვებთ მას და ვეღარ ნახავთ ოჯახის ინფორმაციას ან ვერ მართავთ მოწყობილობებსა და სცენებს.

სარჩევი

ოჯახის ინფორმაცია წაიშლება, თუ სახლს წავშლი?