LogoSmartLife App құжаттары
LogoSmartLife App құжаттары
Басты бет
Help Center
Құрылғы желісінің мәселелері
Қолданба пайдалану мәселелері
Home, Members & Room Management
Үй мүшелерін басқару
Room & Room Group Management
Үй құру және негізгі баптаулар
Үй тұжырымдамасы және функциялары
Үй туралы ақпаратты баптау
Бірнеше үй арасында қалай ауысамын?
Үйді өшіру және салдары
Үйді өшіргенде отбасы ақпараты өшіріле ме?Үйімді қалай өшіремін?Үйді қате өшірген соң қайтаруға бола ма?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Құрылғы желісін орнату нұсқаулығы
Жиі қойылатын сұрақтар
Пайдаланушы нұсқаулығы
Help CenterHome, Members & Room ManagementҮй құру және негізгі баптауларҮйді өшіру және салдары

Үйді өшіргенде отбасы ақпараты өшіріле ме?

Үйді өшіргенде немесе одан шыққанда деректер мен құрылғылармен не болады.

Үйді өшіргенде отбасы ақпараты өшіріле ме?

Құрметті пайдаланушы. Егер үйді иесі ретінде өшірсеңіз, отбасы ақпараты жойылады, қосылған құрылғылар қалпына келтіріледі.

Егер үйді әкімші немесе мүшесі ретінде өшірсеңіз, үй қалады, бірақ сіз шығасыз және отбасы ақпаратын көре алмайсыз, құрылғылар мен көріністерді басқара алмайсыз.

Мазмұны

Үйді өшіргенде отбасы ақпараты өшіріле ме?