Help CenterValue-added Services & Extended FunctionsБұлтты сақтау және бейне қызметтеріБұлтты жад туралы жиі қойылатын сұрақтар
Қызметті жойып, қайта сатып алғаннан кейін пайдаланушы құрылғының бұрынғы бейне деректерін көре ала ма?
Қызметті жою және қайта сатып алғаннан кейін бұлттағы бұрынғы бейнелерге қолжетімділік құқықтары.
Құрметті пайдаланушы. Жоқ, пайдаланушы сіздің алдыңғы бейнелеріңізді сіздің есептік жазбаңызға кірмей көре алмайды. Бұлтты сақтау қызметінің мерзімі мен деректері құрылғыға және сіздің аккаунтыңызға байланған. Құрылғы үшін бұлтты сақтау қызметін пайдалану үшін пайдаланушы сол құрылғыға қызметті сатып алуы тиіс және басқа есептік жазба арқылы жүктелген бейнені қарай алмайды.
SmartLife App құжаттары