Help CenterHome, Members & Room ManagementҮй түзүү жана негизги жөндөөлөрҮйдү өчүрүү жана кесепеттери
Үйдү өчүргөндө үй-бүлө маалыматы өчүрүлөбү?
Үйдү өчүргөндө же үйдөн чыкканда маалыматтар жана түзмөктөр менен эмне болот.
Үйдү өчүргөндө үй-бүлө маалыматы өчүрүлөбү?
Урматтуу колдонуучу. Эгер үйдү ээ катары өчүрсөңүз, үй-бүлө маалыматы өчүрүлөт, кошулган түзмөктөр баштапкы абалга келтирилет.
Эгер үйдү администратор же мүчө катары өчүрсөңүз, үй калат, бирок сиз чыгасыз жана үй-бүлө маалыматын көрө албайсыз, түзмөктөрдү же көрүнүштөрдү башкара албайсыз.
SmartLife App Документтери