ຂ້ອຍຈະປິດການໃຊ້ງານ/ລຶບບັນຊີ App ຂອງຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?
ຮຽນຮູ້ວິທີປິດການໃຊ້ງານ ຫຼື ລຶບບັນຊີ App ຂອງທ່ານ ແລະ ເຂົ້າໃຈຂະບວນການຍົກເລີກ.
ຜູ້ໃຊ້ທີ່ຮັກແພງ. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຮັດເຊັ່ນນັ້ນ:
- ຄລິກ "ຂ້ອຍ— ປຸ່ມການຕັ້ງຄ່າຢູ່ມຸມຂວາເທິງ" ເພື່ອເຂົ້າໄປໜ້າການຕັ້ງຄ່າ.
- ຈາກນັ້ນຄລິກ "ຄວາມປອດໄພບັນຊີ" ແລະ "ລຶບບັນຊີ".
- ຢ່າເຂົ້າສູ່ລະບົບພາຍໃນ 7 ວັນຫຼັງຈາກສົ່ງ, ບໍ່ດັ່ງນັ້ນຄຳຮ້ອງຂໍການປິດໃຊ້ງານຈະຖືກຍົກເລີກ.
- ບັນຊີຈະຖືກລຶບຢ່າງເປັນທາງການພາຍຫຼັງ 7 ວັນເທົ່ານັ້ນ.
ພື້ນທີ່ບັນຊີທີ່ເລືອກເມື່ອລົງທະບຽນບັນຊີກຳນົດເຊີບເວີວ່າຂໍ້ມູນບັນຊີຂອງທ່ານຖືກເກັບໄວ້ໃນພາກພື້ນໃດ. ອີງຕາມກົດໝາຍ ແລະ ລະບຽບການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ, ເຊີບເວີທີ່ຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້ຖືກເກັບໄວ້ບໍ່ສາມາດປ່ຽນແປງໄດ້ຕາມໃຈ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາບໍ່ສາມາດໃຫ້ບໍລິການປ່ຽນແປງພາກພື້ນບັນຊີແກ່ທ່ານໄດ້. ທ່ານຕ້ອງລຶບບັນຊີທີ່ມີຢູ່ຂອງທ່ານກ່ອນທີ່ຈະລົງທະບຽນໃໝ່. ຂອບໃຈສຳລັບຄວາມເຂົ້າໃຈ ແລະ ການສະໜັບສະໜູນຂອງທ່ານ.
ເອກະສານ SmartLife App