Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
ຂ້ອຍສາມາດຍົກເລີກອຸປະກອນທີ່ແບ່ງປັນໄດ້ແນວໃດ?
ຮຽນຮູ້ວິທີການຖອນການອະນຸຍາດການແບ່ງປັນອຸປະກອນສຳລັບທັງວິທີການແບ່ງປັນເຮືອນ ແລະ ການແບ່ງປັນໂດຍກົງ
ຂະບວນການຖອນອຸປະກອນທີ່ແບ່ງປັນແມ່ນຂຶ້ນກັບວິທີການທີ່ທ່ານໃຊ້ເພື່ອແບ່ງປັນມັນ.
ຍົກເລີກການແບ່ງປັນຜ່ານການແບ່ງປັນເຮືອນ
ຖ້າທ່ານແບ່ງປັນອຸປະກອນຜ່ານການແບ່ງປັນເຮືອນ, ທ່ານສາມາດສິ້ນສຸດການແບ່ງປັນໂດຍປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້:
- ຄລິກທີ່ "ຂ້ອຍ", ຫຼັງຈາກນັ້ນເລືອກທາງເລືອກ "ການຈັດການເຮືອນ".

- ຄລິກທີ່ຊື່ເຮືອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການສິ້ນສຸດການແບ່ງປັນ.

- ຊອກຫາສະມາຊິກເຮືອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການລົບ ແລະ ຄລິກໃສ່ມັນ.

- ສິ້ນສຸດການແບ່ງປັນໂດຍການຄລິກ "ລົບສະມາຊິກ".

ຍົກເລີກການແບ່ງປັນອຸປະກອນໂດຍກົງ
ຖ້າທ່ານແບ່ງປັນອຸປະກອນໂດຍກົງ:
-
ຄລິກທີ່ອຸປະກອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການສິ້ນສຸດການແບ່ງປັນ.
-
ຄລິກທີ່ການຕັ້ງຄ່າຢູ່ມຸມຂວາເທິງ.

- ຄລິກທີ່ທາງເລືອກ "ແບ່ງປັນອຸປະກອນ" ໃນຫນ້າການຕັ້ງຄ່າ.

- ຄລິກການຕັ້ງຄ່າໃນແບ່ງປັນອຸປະກອນ.

- ທ່ານສາມາດສິ້ນສຸດການແບ່ງປັນໃນຫນ້ານີ້. ຖ້າທ່ານໃຊ້ລະບົບ Android, ກົດຄ້າງເພື່ອລົບ, ແລະ ຖ້າທ່ານໃຊ້ລະບົບ iOS, ປັດໄປຊ້າຍເພື່ອລົບ.

ຖ້າທ່ານມີຄຳຖາມເພີ່ມເຕີມ ຫຼື ຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອເພີ່ມເຕີມ, ກະລຸນາຢ່າລັງເລທີ່ຈະຖາມໂດຍການຄລິກປຸ່ມຄໍາຄິດເຫັນ.
ເອກະສານ SmartLife App