ຂໍ້ມູນຄອບຄົວຈະຖືກລົບເມື່ອລົບ Home ຫຼືບໍ?
ເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບຂໍ້ມູນແລະອຸປະກອນເມື່ອລົບຫຼືອອກຈາກ Home.
ຂໍ້ມູນຄອບຄົວຈະຖືກລົບເມື່ອລົບ Home ຫຼືບໍ?
ຜູ້ໃຊ້ທີ່ຄາຣພົດ, ຖ້າທ່ານລົບ Home ໃນຖານະເຈົ້າຂອງ, ຂໍ້ມູນຄອບຄົວຈະຖືກລົບ ແລະອຸປະກອນທີ່ເພີ່ມຈະຖືກຣີເຊັດ.
ຖ້າທ່ານລົບ Home ໃນຖານະຜູ້ດູແລຫຼືສະມາຊິກ, Home ຍັງຢູ່ແຕ່ທ່ານອອກຈາກ Home ແລະບໍ່ສາມາດເບິ່ງຂໍ້ມູນຄອບຄົວ ຫຼືຄວບຄຸມອຸປະກອນ/ສະຖານະການໄດ້.
ເອກະສານ SmartLife App