Help CenterValue-added Services & Extended Functionsບ່ອນເກັບຂໍ້ມູນຄລາວແລະບໍລິການວິດີໂອРуководство по использованию облачного хранилища
ຈະຍົກເລີກບໍລິການເກັບຮັກສາຄລາວແນວໃດຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການໃຊ້ຕໍ່ໄປ?
ຮຽນຮູ້ວິທີຍົກເລີກການສະໝັກສະມາຊິກເກັບຮັກສາຄລາວ ຫຼື ບໍລິການແບບເສຍເງິນ.
ບໍລິການສະໝັກສະມາຊິກ
ເລືອກ "ຍົກເລີກການສະໝັກ." ຫຼັງຈາກຍົກເລີກ, ບໍລິການຈະສິ້ນສຸດໂດຍອັດຕະໂນມັດໃນຕອນທ້າຍຂອງຮອບວຽນການເກັບເງິນປະຈຸບັນ, ແລະການຕໍ່ອາຍຸອັດຕະໂນມັດຈະຖືກປິດໃຊ້ງານ.
ບໍລິການທີ່ບໍ່ແມ່ນການສະໝັກສະມາຊິກ
ຄຳສັ່ງຊື້ທີ່ຊຳລະແລ້ວໂດຍທົ່ວໄປບໍ່ສາມາດຍົກເລີກ ຫຼື ຄືນເງິນໄດ້.
ສຳລັບຂັ້ນຕອນລະອຽດກ່ຽວກັບການຍົກເລີກການສະໝັກ, ກະລຸນາເບິ່ງ ຈະຍົກເລີກບໍລິການສະໝັກສະມາຊິກ Cloud Storage ສຳລັບກ້ອງຖ່າຍຮູບ/ການແຈ້ງເຕືອນຂໍ້ຄວາມ/ການແຈ້ງເຕືອນໂທລະສັບແນວໃດ?
ເອກະສານ SmartLife App