LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Pagrindinis
Help Center
Įrenginio tinklo problemos
Programėlės naudojimo problemos
Home, Members & Room Management
Namų narių valdymas
Room & Room Group Management
Namų kūrimas ir pagrindiniai nustatymai
Namų koncepcija ir funkcijos
Namų informacijos konfigūravimas
Kaip perjungti kelis namus?
Namų ištrynimas ir poveikis
Ar ištrynus namus bus ištrinta šeimos informacija?Kaip ištrinti savo namus?Ar galima atkurti namus, jei jie netyčia ištrinti?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Įrenginių valdymas ir kontrolė
Pridėtinės vertės paslaugos ir išplėstinės funkcijos
Trečiųjų šalių valdymo problemos
Įrenginio tinklo konfigūravimo vadovas
Dažnai užduodami klausimai
Naudotojo vadovas
Help CenterHome, Members & Room ManagementNamų kūrimas ir pagrindiniai nustatymaiNamų ištrynimas ir poveikis

Ar ištrynus namus bus ištrinta šeimos informacija?

Kas nutinka duomenims ir įrenginiams ištrynus ar palikus namus.

Ar ištrynus namus bus ištrinta šeimos informacija?

Gerbiamas naudotojau, jei kaip savininkas ištrini namus, šeimos informacija bus ištrinta, o pridėti įrenginiai atstatyti.

Jei ištrini namus kaip administratorius ar narys, namai lieka, tačiau tu išeini ir nebegali matyti šeimos informacijos ar valdyti įrenginių bei scenarijų.

Turinys

Ar ištrynus namus bus ištrinta šeimos informacija?