LogoSmartLife App dokumentācija
LogoSmartLife App dokumentācija
Sākumlapa
Help Center
Ierīces tīkla problēmas
Lietotnes lietošanas problēmas
Konta reģistrācija, pieteikšanās un atcelšana
Reģistrācijas operācijas un noteikumi
Pieteikšanās darbības un pārvaldība
Es nezinu savu kontu un paroli, jo pieteicos, izmantojot trešās puses pieteikšanās metodi, ko man darīt?Cik ilgi mans konts paliks pieteicies pēc pierakstīšanās?Ja aizmirstu paroli un kontu, kā mainīt savu lietotnes kontu (piesaistītais mobilais tālrunis un e-pasts) un paroli?Vai es varu pieteikties ar trešās puses kontu? Kā atvienot trešās puses sociālā tīkla kontu?Kāpēc es joprojām varu pieteikties lietotnē, kad izvēlos citu valsts kodu nekā reģistrācijas laikā?Vai lietotne atbalsta raksta bloķēšanu Kā iestatīt raksta bloķēšanu?Vai pieteikšanās verifikācijas kods ir derīgs tikai vienu minūti?Kā pārsūtīt savu ierīci uz jauno mobilo tālruni?Ja es nomainīšu savu iOS sistēmu uz Android, vai varu normāli pieteikties savā kontā?Vai es varu pieteikties un izmantot vienu kontu vairākos tālruņos vienlaicīgi?Kā izrakstīties? Kā mainīt kontu, lai pieteiktos?Cik lietotāju var vienlaikus pieteikties ar vienu kontu?Vai pēc mobilās operētājsistēmas nomaiņas sākotnējais App konts var normāli pieteikties?Kā pieteikties lietotnē?
Konta atcelšanas darbības
Konta kļūdu novēršana
Time Settings & Scheduling Management
Message Center & App Pushes
Weather Function-Related
Scene and Automation
Programmatūra un sistēma
Problem Feedback
Home, Members & Room Management
Ierīču pārvaldība un kontrole
Pievienotās vērtības pakalpojumi un paplašinātas funkcijas
Trešo pušu kontroles problēmas
Ierīces tīkla iestatīšanas rokasgrāmata
Bieži uzdotie jautājumi
Lietotāja rokasgrāmata
Help CenterLietotnes lietošanas problēmasKonta reģistrācija, pieteikšanās un atcelšanaPieteikšanās darbības un pārvaldība

Cik ilgi mans konts paliks pieteicies pēc pierakstīšanās?

Uzziniet par automātiskās izrakstīšanās politiku konta drošībai

Lai aizsargātu jūsu konta drošību, ja jūsu mobilajā ierīcē 45 dienas pēc kārtas nav nekādas aktivitātes, sistēma jūs automātiski izrakstīs. Pēc izrakstīšanās jūs jebkurā laikā varat pierakstīties atkārtoti, un visi jūsu konta dati paliks neskarti.