LogoSmartLife App dokumentācija
LogoSmartLife App dokumentācija
Sākumlapa
Help Center
Ierīces tīkla problēmas
Lietotnes lietošanas problēmas
Home, Members & Room Management
Mājas locekļu pārvaldība
Room & Room Group Management
Mājas izveide un pamatuzstādījumi
Mājas koncepcija un funkcijas
Mājas informācijas konfigurācija
Kā pārslēgties starp vairākiem mājokļiem?
Mājas dzēšana un ietekme
Vai ģimenes informācija tiks dzēsta, ja dzēsīšu māju?Kā izdzēst savu māju?Vai māju var atjaunot, ja tā nejauši dzēsta?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Ierīču pārvaldība un kontrole
Pievienotās vērtības pakalpojumi un paplašinātas funkcijas
Trešo pušu kontroles problēmas
Ierīces tīkla iestatīšanas rokasgrāmata
Bieži uzdotie jautājumi
Lietotāja rokasgrāmata
Help CenterHome, Members & Room ManagementMājas izveide un pamatuzstādījumiMājas dzēšana un ietekme

Vai ģimenes informācija tiks dzēsta, ja dzēsīšu māju?

Kas notiek ar datiem un ierīcēm, kad māja tiek dzēsta vai jūs to atstājat.

Vai ģimenes informācija tiks dzēsta, ja dzēsīšu māju?

Cienījamais lietotāj. Ja dzēsīsit māju kā īpašnieks, ģimenes informācija tiks dzēsta un pievienotās ierīces atiestatītas.

Ja dzēsīsit māju kā administrators vai dalībnieks, māja paliek, bet jūs to atstājat un vairs nevarat skatīt ģimenes informāciju vai pārvaldīt ierīces un ainas.

Satura rādītājs

Vai ģimenes informācija tiks dzēsta, ja dzēsīšu māju?