Дахин холбогдохын тулд төхөөрөмжийг хэрхэн салгах/устгах вэ
Дахин холбогдох шаардлагатай үед төхөөрөмжийг зөв салгах эсвэл устгахыг сурна уу.
Хэрэв та сүлжээнээсээ төхөөрөмжийг салгах эсвэл устгаж, дараа нь дахин холбох шаардлагатай бол дараах алхмуудыг дагана уу:
Салгах алхмууд
-
Төхөөрөмжийн удирдлагын самбарт нэвтрэх
Төхөөрөмжийн удирдлагын самбарт орохын тулд төхөөрөмжийн жагсаалт дахь төхөөрөмжийг товшино уу.
-
Төхөөрөмжийн засварлах хуудас руу орох
Төхөөрөмжийн засварлах хуудас руу орохын тулд баруун дээд буланд байгаа товчийг товшино уу.
-
Төхөөрөмжийг устгах
Шаардлагатай төхөөрөмжийг төхөөрөмжийн жагсаалтаас хасахын тулд товшино уу.
Энэ төхөөрөмжтэй холбоотой автоматжуулалт болон товшиж-ажиллуулах үзэгдлүүд хүчингүй болохыг анхаарна уу.
-
Сүлжээний хослуулах модулийг дахин тохируулах (Нэмэлт)
Төхөөрөмжийг төхөөрөмжийн жагсаалтаасаа хасахын тулд сүлжээний хослуулах модулийн статусыг дахин тохируулж болно.
-
Төхөөрөмжийг хослуулах горим руу дахин тохируулах
Төхөөрөмжийг устгасны дараа төхөөрөмжийг хослуулах горим руу дахин тохируулах шаардлагатай бөгөөд дараа нь сүлжээг дахин тохируулна.
Универсал алсын удирдлагын доор сурсан дэд алсын удирдлагыг устгасны дараа та тэдгээрийг универсал алсын удирдлагад нэг нэгээр нь дахин сурах ёстой.
SmartLife App Баримт