Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Хуваалцсан төхөөрөмжийг хэрхэн цуцлах вэ?
Гэрийн хуваалцах болон шууд хуваалцах аргуудын төхөөрөмж хуваалцах зөвшөөлийг хэрхэн буцаан авах талаар мэдэж аваарай
Хуваалцсан төхөөрөмжийг буцаан авах үйл явц нь та түүнийг хуваалцахдаа ашигласан аргаас хамаарна.
Гэрийн хуваалцах замаар хуваалцалтыг цуцлах
Хэрэв та төхөөрөмжийг гэрийн хуваалцах замаар хуваалцсан бол дараах алхмуудыг дагаж хуваалцалтыг дуусгаж болно:
- "Би" гэснийг дарж, дараа нь "Гэр удирдлага" сонголтыг сонгоно уу.

- Хуваалцалтыг дуусгахыг хүссэн гэрийн нэр дээр дарна уу.

- Хасахыг хүссэн гэрийн гишүүнээ олж, түүн дээр дарна уу.

- "Гишүүнийг хасах" дээр дарж хуваалцалтыг дуусгана уу.

Шууд төхөөрөмж хуваалцахыг цуцлах
Хэрэв та төхөөрөмжийг шууд хуваалцсан бол:
-
Хуваалцалтыг дуусгахыг хүссэн төхөөрөмж дээр дарна уу.
-
Баруун дээд буланд байгаа тохиргоо дээр дарна уу.

- Тохиргооны хуудсан дээр "Төхөөрөмж хуваалцах" сонголт дээр дарна уу.

- Төхөөрөмж хуваалцах хэсэгт Тохиргоо дээр дарна уу.

- Энэ хуудсан дээр хуваалцалтыг дуусгаж болно. Хэрэв та Android системийг ашиглаж байгаа бол устгахын тулд удаан дарна уу, харин iOS системийг ашиглаж байгаа бол устгахын тулд зүүн тийш шудрана уу.

Хэрэв танд нэмэлт асуулт байгаа эсвэл нэмэлт тусламж хэрэгтэй бол санал хүсэлтийн товчлуур дээр дарж асуух эргэлзээгүй байна уу.
SmartLife App Баримт