LogoSmartLife App Баримт
LogoSmartLife App Баримт
Нүүр хуудас
Help Center
Төхөөрөмжийн сүлжээний асуудлууд
Апп ашиглалтын асуудал
Home, Members & Room Management
Гэрийн гишүүдийн удирдлага
Room & Room Group Management
Гэр үүсгэх ба үндсэн тохиргоо
Гэрийн ойлголт ба функцууд
Гэрийн мэдээлэл тохиргоо
Олон гэрийн хооронд хэрхэн шилжих вэ?
Гэр устгах ба нөлөөлөл
Гэрийг устгавал гэр бүлийн мэдээлэл устах уу?Гэрээ хэрхэн устгах вэ?Санаандгүй устгасан гэрийг сэргээж болох уу?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Төхөөрөмжийн сүлжээний тохиргооны гарын авлага
Түгээмэл асуултууд
Хэрэглэгчийн гарын авлага
Help CenterHome, Members & Room ManagementГэр үүсгэх ба үндсэн тохиргооГэр устгах ба нөлөөлөл

Гэрийг устгавал гэр бүлийн мэдээлэл устах уу?

Гэрийг устгах эсвэл гарах үед өгөгдөл, төхөөрөмжид юу тохиолддог.

Гэрийг устгавал гэр бүлийн мэдээлэл устах уу?

Хэрэглэгч танд баярлалаа. Гэрийг эзэмшигчийн хувиар устгавал гэр бүлийн мэдээлэл устаж, нэмсэн төхөөрөмжүүд дахин тохируулагдана.

Гэрийг админ эсвэл гишүүний хувиар устгавал гэр үлдэнэ, харин та гэрээс гарч, гэр бүлийн мэдээллийг харахгүй, төхөөрөмж, сценүүдийг удирдахгүй.

Агуулга

Гэрийг устгавал гэр бүлийн мэдээлэл устах уу?