Help Centerအက်ပ်အသုံးပြုမှု ပြဿနာများScene and Automationလုပ်ဆောင်ချက်အသုံးပြုခြင်းနှင့် စည်းမျဉ်းရှင်းလင်းချက်များ
စမတ်မြင်ကွင်းမှ စက်တစ်ခု သို့မဟုတ် စက်အားလုံးကို ဖယ်ရှားပါက မြင်ကွင်းသည် ကျန်ရှိပါမည်လား?
စက်များကို ဖယ်ရှားသည့်အခါ သင့်စမတ်မြင်ကွင်းများသို့ ဘာဖြစ်မည်ကို နားလည်ပါ နှင့် မြင်ကွင်းတရားဝင်မှုကို စီမံခန့်ခွဲနည်း။
သင်က စက်တစ်ခုကို ဖယ်ရှားသည့်အခါ မြင်ကွင်းကိုယ်တိုင်သည် မြင်ကွင်းစာမျက်နှာတွင် ဆက်လက်ထိန်းသိမ်းထားမည်ဖြစ်သော်လည်း ဤစက်နှင့် ဆက်စပ်နေသော မြင်ကွင်းလုပ်ဆောင်ချက်များသည် မမှန်ကန်ဖြစ်လာပြီး ဆောင်ရွက်၍မရတော့ပါ။
စက်ကို ဖယ်ရှားပြီးနောက် မြင်ကွင်းသည် သင့်မြင်ကွင်းစာမျက်နှာတွင် မြင်ရနေဆဲဖြစ်သော်လည်း ဖယ်ရှားထားသောစက်နှင့် ချိတ်ဆက်ထားသော မည်သည့်လုပ်ဆောင်ချက်မဆို နောက်ထပ် အလုပ်မလုပ်တော့ပါ။
သင်က စက်တစ်ခုကို ဖယ်ရှားသည့်အခါ ဘာဖြစ်မည်
သင်က စမတ်မြင်ကွင်းမှ စက်တစ်ခုကို ဖယ်ရှားသည့်အခါ စနစ်က အောက်ပါအတိုင်း ကိုင်တွယ်သည်:
- မြင်ကွင်းသည် သင့်မြင်ကွင်းစာမျက်နှာတွင် ကျန်ရှိနေပြီး အလိုအလျောက် ဖျက်သွားခြင်းမရှိပါ
- ဖယ်ရှားထားသောစက်ပေါ် မူတည်နေသော မည်သည့်မြင်ကွင်းလုပ်ဆောင်ချက်မဆို မမှန်ကန်ဖြစ်လာသည်
- ဤမမှန်ကန်သော လုပ်ဆောင်ချက်များကို မြင်ကွင်းလည်ပတ်သည့်အခါ ဆောင်ရွက်၍မရပါ
- မြင်ကွင်းတွင် ဖယ်ရှားထားသောစက်ပေါ် မမူတည်သော အခြားလုပ်ဆောင်ချက်များသည် ပုံမှန်အတိုင်း ဆက်လက်အလုပ်လုပ်နေမည်
မြင်ကွင်းတရားဝင်မှု စီမံခန့်ခွဲခြင်း
စက်များကို ဖယ်ရှားပြီးနောက် လုပ်ဆောင်နိုင်သော မြင်ကွင်းများကို ထိန်းသိမ်းရန်:
- မည်သည့်စက်ကိုမဆို ဖယ်ရှားပြီးနောက် သင့်မြင်ကွင်းများကို သုံးသပ်ပါ
- ဖျက်ထားသောစက်နှင့် ဆက်စပ်နေသော လုပ်ဆောင်ချက်များကို ဖယ်ရှား သို့မဟုတ် အစားထိုးရန် မြင်ကွင်းများကို တည်းဖြတ်ပါ
- ကျန်ရှိနေသော လုပ်ဆောင်ချက်များသည် မျှော်မှန်းထားသည့်အတိုင်း အလုပ်လုပ်ကြောင်း သေချာစေရန် မြင်ကွင်းကို စမ်းသပ်ပါ
- ဖယ်ရှားထားသောစက်သည် မြင်ကွင်းရည်ရွယ်ချက်အတွက် အဓိကဖြစ်ပါက မြင်ကွင်းအသစ်များ ဖန်တီးခြင်းကို စဉ်းစားပါ
SmartLife App စာရွက်စာတမ်းများ