LogoSmartLife App စာရွက်စာတမ်းများ
LogoSmartLife App စာရွက်စာတမ်းများ
ပင်မစာမျက်နှာ
Help Center
စက်ပစ္စည်းကွန်ရက်ပြဿနာများ
အက်ပ်အသုံးပြုမှု ပြဿနာများ
Home, Members & Room Management
အိမ်အဖွဲ့ဝင်စီမံခန့်ခွဲမှု
Room & Room Group Management
အိမ်ဖန်တီးခြင်းနှင့် အခြေခံဆက်တင်များ
အိမ် အဓိပ္ပါယ်နှင့် လုပ်ဆောင်ချက်များ
အိမ်သတင်းအချက်အလက် တပ်ဆင်မှု
အိမ်များစွာအကြား ဘယ်လိုပြောင်းမလဲ?
Home ဖျက်ခြင်းနှင့် အကျိုးသက်ရောက်မှု
Home ကို ဖျက်ပြီးရင် မိသားစုအချက်အလက် ဖျက်သွားမလား?ကျွန်ုပ်၏ Home ကို ဘယ်လိုဖျက်ရမလဲ?အမှားကြောင့် ဖျက်ထားတဲ့ Home ကို ပြန်ရနိုင်မလား?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
စက်ကိရိယာကွန်ရက်ချိတ်ဆက်မှုလမ်းညွှန်
မေးလေ့မေးထရှိသောမေးခွန်းများ
အသုံးပြုသူလက်စွဲ
Help CenterHome, Members & Room Managementအိမ်ဖန်တီးခြင်းနှင့် အခြေခံဆက်တင်များHome ဖျက်ခြင်းနှင့် အကျိုးသက်ရောက်မှု

Home ကို ဖျက်ပြီးရင် မိသားစုအချက်အလက် ဖျက်သွားမလား?

Home ကို ဖျက်ခြင်း သို့မဟုတ် ထွက်ခြင်းအချိန် ဒေတာနဲ့ စက်တွေမှာ ဘာဖြစ်သလဲ။

Home ကို ဖျက်ပြီးရင် မိသားစုအချက်အလက် ဖျက်သွားမလား?

အသုံးပြုသူကြီးမိတ်ဆွေ၊ Home ကို ပိုင်ရှင်အဖြစ် ဖျက်လိုက်ရင် မိသားစုအချက်အလက်များ ဖျက်သွားပြီး ထည့်ထားသော စက်များကို ပြန်လည်ဖြေရှင်းသွားပါမည်။

အက်မင် သို့မဟုတ် အဖွဲ့ဝင်အဖြစ် Home ကို ဖျက်ရင်တော့ Home က နေရာမှာရှိပေမယ့် သင်က ထွက်သွားပြီး မိသားစုအချက်အလက်တွေမမြင်နိုင်၊ စက်/အခန်းများကို မထိန်းနိုင်တော့ပါ။

မာတိကာ

Home ကို ဖျက်ပြီးရင် မိသားစုအချက်အလက် ဖျက်သွားမလား?