Hvordan koble fra/slette en enhet for gjenoppkobling
Lær hvordan du kobler fra eller sletter en enhet riktig når du trenger å koble til igjen.
Hvis du trenger å koble fra eller slette en enhet fra nettverket ditt og koble til igjen senere, følg disse trinnene:
Frakoblingstrinn
-
Tilgang til enhetens kontrollpanel
Trykk på enheten i enhetslisten for å gå til enhetens kontrollpanel.
-
Gå til enhetens redigeringsside
Trykk på knappen i øvre høyre hjørne for å gå til enhetens redigeringsside.
-
Fjern enheten
Trykk for å fjerne den nødvendige enheten fra enhetslisten.
Merk at automatisering og trykk-for-å-kjøre-scener som er knyttet til denne enheten vil bli ugyldige.
-
Tilbakestill nettverksparingsmodul (Valgfritt)
Du kan også tilbakestille statusen til nettverksparingsmodulen for å fjerne enheten fra enhetslisten din.
-
Tilbakestill enheten til paringsmodus
Etter fjerning av enheten må du tilbakestille enheten til paringsmodus, og deretter omkonfigurere nettverket.
Etter fjerning av under-fjernkontrollen som ble lært under den universelle fjernkontrollen, må du lære dem én etter én i den universelle fjernkontrollen igjen.
SmartLife App-dokumentasjon