LogoSmartLife App कागजातहरू
LogoSmartLife App कागजातहरू
गृहपृष्ठ
Help Center
यन्त्र नेटवर्किङ समस्याहरू
एप प्रयोग समस्याहरू
Home, Members & Room Management
घर सदस्य व्यवस्थापन
Room & Room Group Management
होम सिर्जना र आधारभूत सेटिङ
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Device Sharing Permissions
उपकरणहरू साझेदारी समर्थन गर्छन्?उपकरण परिवारसँग साझा गरेपछि, नयाँ उपकरण थप्दा फेरि साझा गर्नुपर्छ?म यन्त्र कसरी साझा गर्छु?के मेरो यन्त्रहरूलाई तिनीहरूको एप खाता मार्फत नियन्त्रण गर्न अरू कसैलाई अनुमति दिने कुनै तरिका छ?के iOS र Android खाताबाट उपकरणहरू साझा गर्न सकिन्छ?के उपकरण दुईवटा App खातामा/मोबाइल फोनमा थप्न सकिन्छ?म साझा गरिएको यन्त्र कसरी रद्द गर्न सक्छु?म र मेरा परिवारले मेरो स्मार्ट उपकरण कसरी नियन्त्रण गर्न सक्छौं?घरका सबै सदस्यले उपकरण सञ्चालन र सम्पादन गर्न सक्छन्?यदि मैले उपकरणलाई पेयरिङ मोडमा रीसट गरें भने, साझा गरेका परिवार सदस्यहरूले अझै प्रयोग गर्न सक्छन्?यन्त्र साझेदारी गर्दा, यदि तपाईंले "आमन्त्रित प्रयोगकर्ता फरक डाटा सेन्टरसँग सम्बन्धित छ, र डाटा सुरक्षा नीतिहरूको कारणले, यन्त्र साझेदारी गर्न सकिँदैन," भन्ने सन्देश प्राप्त गर्नुभयो भने, तपाईंले के गर्नुपर्छ?
Device Ownership & Movement
Home Member Management
यन्त्र व्यवस्थापन र नियन्त्रण
मूल्य थपिएका सेवाहरू र विस्तारित कार्यहरू
तेस्रो-पक्ष नियन्त्रण समस्याहरू
उपकरण नेटवर्क प्रोभिजनिङ गाइड
बारम्बार सोधिने प्रश्नहरू
प्रयोगकर्ता पुस्तिका
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions

यदि मैले उपकरणलाई पेयरिङ मोडमा रीसट गरें भने, साझा गरेका परिवार सदस्यहरूले अझै प्रयोग गर्न सक्छन्?

साझा गरिएको उपकरण रीसट गर्दा परिवार सदस्यमा पर्ने प्रभाव

यदि मैले उपकरणलाई पेयरिङ मोडमा रीसट गरें भने, साझा गरेका परिवार सदस्यहरूले अझै प्रयोग गर्न सक्छन्?

प्रिय प्रयोगकर्ता। तपाईंले आफ्नो स्मार्ट उपकरण रीसट गर्नुभयो भने, यो तपाईंको, तपाईंका परिवारका सदस्यहरू र जससँग साझा गरिएको छ तिनको उपकरण सूचीबाट हटाइनेछ।

विषयसूची

यदि मैले उपकरणलाई पेयरिङ मोडमा रीसट गरें भने, साझा गरेका परिवार सदस्यहरूले अझै प्रयोग गर्न सक्छन्?