LogoSmartLife App Documentatie
LogoSmartLife App Documentatie
Homepage
Help Center
Netwerkproblemen van apparaat
App-gebruiksproblemen
Home, Members & Room Management
Beheer van huisleden
Room & Room Group Management
Huis aanmaken en basisinstellingen
Huisconcept en functies
Configuratie van huisinformatie
Hoe wissel ik tussen meerdere homes?
Home verwijderen en gevolgen
Worden de gezinsgegevens gewist als het home wordt verwijderd?Hoe verwijder ik mijn home?Kan een per ongeluk verwijderd home worden teruggezet?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Apparaatbeheer en -controle
Toegevoegde diensten en uitgebreide functies
Problemen met controle van derden
Handleiding voor apparaatnetwerkinrichting
Veelgestelde vragen
Gebruikershandleiding
Help CenterHome, Members & Room ManagementHuis aanmaken en basisinstellingenHome verwijderen en gevolgen

Worden de gezinsgegevens gewist als het home wordt verwijderd?

Wat er met gegevens en apparaten gebeurt wanneer je een home verwijdert of verlaat.

Worden de gezinsgegevens gewist als het home wordt verwijderd?

Beste gebruiker. Als je als eigenaar een home verwijdert, worden de gezinsgegevens gewist en worden de toegevoegde apparaten teruggezet.

Als je als beheerder of lid een home verwijdert, blijft het home bestaan, maar verlaat jij het home en kun je de gezinsgegevens niet meer bekijken of apparaten/scènes bedienen.

Inhoudsopgave

Worden de gezinsgegevens gewist als het home wordt verwijderd?