Help CenterHome, Members & Room ManagementTworzenie domu i ustawienia podstawoweUsuwanie domu i jego skutki
Czy dane rodziny zostaną usunięte po skasowaniu domu?
Co dzieje się z danymi i urządzeniami, gdy dom zostaje usunięty lub go opuszczasz.
Czy dane rodziny zostaną usunięte po skasowaniu domu?
Drogi użytkowniku. Jeśli jako właściciel usuniesz dom, dane rodziny zostaną usunięte, a dodane urządzenia zresetowane.
Jeśli usuwasz dom jako administrator lub członek, dom nadal istnieje, ale Ty go opuszczasz i nie możesz już przeglądać danych rodziny ani sterować urządzeniami czy scenami.
Dokumentacja SmartLife App