Help CenterHome, Members & Room ManagementCrearea casei și setări de bazăȘtergerea casei și impactul
Se șterg informațiile familiei după ce șterg casa?
Ce se întâmplă cu datele și dispozitivele când ștergi o casă sau o părăsești.
Se șterg informațiile familiei după ce șterg casa?
Stimate utilizator. Dacă ștergi o casă ca proprietar, informațiile familiei se șterg, iar dispozitivele adăugate se resetează.
Dacă ștergi casa ca administrator sau membru, casa rămâne, dar tu o părăsești și nu mai poți vedea informațiile familiei sau controla dispozitivele ori scenele.
Documentație SmartLife App