LogoSmartLife App Dokumentácia
LogoSmartLife App Dokumentácia
Hlavná stránka
Help Center
Problémy so sieťou zariadenia
Problémy s používaním aplikácie
Home, Members & Room Management
Správa členov domácnosti
Room & Room Group Management
Vytvorenie domova a základné nastavenia
Koncept domova a funkcie
Nastavenie informácií o domove
Ako prepínať medzi viacerými domovmi?
Odstránenie domova a jeho dôsledky
Odstránia sa rodinné informácie po zmazaní domova?Ako zmažem svoj domov?Dá sa domov obnoviť, ak bol omylom zmazaný?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Správa a ovládanie zariadení
Služby s pridanou hodnotou a rozšírené funkcie
Problémy s ovládaním tretích strán
Sprievodca nastavením siete zariadenia
Často kladené otázky
Používateľská príručka
Help CenterHome, Members & Room ManagementVytvorenie domova a základné nastaveniaOdstránenie domova a jeho dôsledky

Odstránia sa rodinné informácie po zmazaní domova?

Čo sa deje s údajmi a zariadeniami, keď domov zmažete alebo ho opustíte.

Odstránia sa rodinné informácie po zmazaní domova?

Vážený používateľ. Ak zmažete domov ako vlastník, rodinné informácie budú odstránené a pridané zariadenia sa resetujú.

Ak zmažete domov ako administrátor alebo člen, domov zostáva, ale vy ho opúšťate a nemôžete zobrazovať rodinné informácie ani ovládať zariadenia a scény.

Obsah

Odstránia sa rodinné informácie po zmazaní domova?