LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Domača stran
Help Center
Težave z omrežjem naprave
Težave z uporabo aplikacije
Home, Members & Room Management
Upravljanje članov doma
Room & Room Group Management
Ustvarjanje doma in osnovne nastavitve
Koncept doma in funkcije
Nastavitev podatkov o domu
Kako preklapljam med več domovi?
Brisanje doma in posledice
Ali se bodo družinski podatki izbrisali, ko izbrišem dom?Kako izbrišem svoj dom?Ali je možno dom obnoviti, če je bil pomotoma izbrisan?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Upravljanje in nadzor naprav
Storitve z dodano vrednostjo in razširjene funkcije
Težave z nadzorom tretjih oseb
Vodnik za nastavitev omrežja naprave
Pogosto zastavljena vprašanja
Uporabniški priročnik
Help CenterHome, Members & Room ManagementUstvarjanje doma in osnovne nastavitveBrisanje doma in posledice

Ali se bodo družinski podatki izbrisali, ko izbrišem dom?

Kaj se zgodi s podatki in napravami, ko dom izbrišete ali ga zapustite.

Ali se bodo družinski podatki izbrisali, ko izbrišem dom?

Spoštovani uporabnik, če kot lastnik izbrišete dom, se družinski podatki izbrišejo, dodane naprave pa se ponastavijo.

Če dom izbrišete kot skrbnik ali član, dom ostane, vendar ga zapustite in ne morete več videti družinskih podatkov ali upravljati naprav in scen.

Kazalo vsebine

Ali se bodo družinski podatki izbrisali, ko izbrišem dom?