LogoSmartLife App Документација
LogoSmartLife App Документација
Почетна страница
Help Center
Проблеми са мрежом уређаја
Problemi korišćenja aplikacije
Home, Members & Room Management
Управљање члановима дома
Room & Room Group Management
Креирање дома и основна подешавања
Концепт дома и функције
Подешавање информација о дому
Како да се пребацујем између више домова?
Брисање дома и последице
Да ли ће породичне информације бити обрисане када се дом обрише?Како да обришем свој дом?Може ли дом да се врати ако је случајно обрисан?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Upravljanje i kontrola uređaja
Usluge sa dodatom vrednošću i proširene funkcije
Problemi sa kontrolom trećih strana
Водич за мрежно постављање уређаја
Често постављана питања
Корисничко упутство
Help CenterHome, Members & Room ManagementКреирање дома и основна подешавањаБрисање дома и последице

Да ли ће породичне информације бити обрисане када се дом обрише?

Шта се дешава са подацима и уређајима када обришете или напустите дом.

Да ли ће породичне информације бити обрисане када се дом обрише?

Поштовани корисниче, ако као власник обришете дом, породичне информације ће бити обрисане, а додати уређаји ресетовани.

Ако као администратор или члан обришете дом, дом остаје, али га напуштате и више не можете да гледате породичне информације или управљате уређајима и сценама.

Садржај

Да ли ће породичне информације бити обрисане када се дом обрише?