LogoSmartLife App-dokumentation
LogoSmartLife App-dokumentation
Startsida
Help Center
Enhetens nätverksproblem
Appanvändningsproblem
Home, Members & Room Management
Hantering av hemmedlemmar
Room & Room Group Management
Skapa hem och grundinställningar
Hemkoncept och funktioner
Konfiguration av hemuppgifter
Hur växlar jag mellan flera hem?
Radering av hem och konsekvenser
Raderas familjeinformationen när hemmet tas bort?Hur tar jag bort mitt hem?Kan hemmet återställas efter att det raderats av misstag?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhetshantering och kontroll
Mervärdes tjänster och utökade funktioner
Problem med tredjepartskontroll
Guide för enhetsnätverksinställning
Vanliga frågor
Användarmanual
Help CenterHome, Members & Room ManagementSkapa hem och grundinställningarRadering av hem och konsekvenser

Raderas familjeinformationen när hemmet tas bort?

Vad som händer med data och enheter när ett hem tas bort eller du lämnar det.

Raderas familjeinformationen när hemmet tas bort?

Kära användare. Om du tar bort ett hem som ägare raderas familjeinformationen och tillagda enheter återställs.

Tar du bort ett hem som administratör eller medlem finns hemmet kvar, men du lämnar det och kan inte längre se familjeinformationen eller styra enheter och scener.

Innehållsförteckning

Raderas familjeinformationen när hemmet tas bort?