LogoSmartLife App Dokümanları
LogoSmartLife App Dokümanları
Ana Sayfa
Yardım Merkezi
Cihaz Ağ Sorunları
Uygulama kullanım sorunları
Home, Members & Room Management
Ev Üyesi Yönetimi
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Ev kavramı ve işlevleri
Ev bilgisi yapılandırma
Home oluşturma ve geçiş
Ev Silme ve Etkileri
Evi sildiğimde aile bilgileri silinir mi?Evi nasıl silerim?Yanlışlıkla silinen ev geri getirilebilir mi?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Cihaz Yönetimi ve Kontrolü
Katma Değerli Hizmetler ve Genişletilmiş İşlevler
Üçüncü Taraf Kontrol Sorunları
Cihaz Ağ Yapılandırma Kılavuzu
Sıkça Sorulan Sorular
Kullanım Kılavuzu
Yardım MerkeziHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsEv Silme ve Etkileri

Evi sildiğimde aile bilgileri silinir mi?

Evi silerken veya ayrılırken veriler ve cihazlar nasıl etkilenir?

Evi sildiğimde aile bilgileri silinir mi?

Değerli kullanıcı, evi sahip olarak silerseniz aile bilgileri silinir ve eklenen cihazlar sıfırlanır.

Evi yönetici veya üye olarak silerseniz ev varlığını sürdürür, ancak siz evden ayrılırsınız; aile bilgilerini göremez ve cihazları ya da sahneleri kontrol edemezsiniz.

İçindekiler

Evi sildiğimde aile bilgileri silinir mi?