LogoДокументація SmartLife App
LogoДокументація SmartLife App
Головна сторінка
Help Center
Проблеми з мережею пристрою
Проблеми використання застосунку
Home, Members & Room Management
Управління членами дому
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Концепція дому та функції
Налаштування інформації про дім
Як перемикатися між кількома домівками?
Видалення дому та наслідки
Чи буде видалено сімейну інформацію після видалення дому?Як видалити мій дім?Чи можна відновити дім після випадкового видалення?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Управління та контроль пристроїв
Послуги з доданою вартістю та розширені функції
Проблеми стороннього контролю
Посібник з налаштування мережі пристрою
Часті запитання
Посібник користувача
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsВидалення дому та наслідки

Чи буде видалено сімейну інформацію після видалення дому?

Що відбувається з даними та пристроями, коли дім видаляють або ви виходите з нього.

Чи буде видалено сімейну інформацію після видалення дому?

Шановний користувачу. Якщо ви видаляєте дім як власник, сімейну інформацію буде очищено, а додані пристрої скинуто.

Якщо ви видаляєте дім як адміністратор чи учасник, дім лишається, але ви його полишаєте й більше не можете переглядати сімейну інформацію чи керувати пристроями та сценами.

Зміст

Чи буде видалено сімейну інформацію після видалення дому?