LogoSmartLife App hujjatlari
LogoSmartLife App hujjatlari
Bosh sahifa
Help Center
Qurilma tarmog'i muammolari
Ilovadan foydalanish muammolari
Home, Members & Room Management
Oila a'zolarini boshqarish
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Uy tushunchasi va funksiyalari
Uy ma'lumotlarini sozlash
Bir nechta uy orasida qanday almashaman?
Uy o‘chirish va oqibatlari
Uy o‘chirib tashlanganda oilaviy ma’lumotlar o‘chirib yuboriladimi?Uyimni qanday o‘chiraman?Uy tasodifan o‘chirib yuborilganda uni qayta tiklash mumkinmi?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Qurilma tarmog'ini sozlash qo'llanmasi
Ko'p beriladigan savollar
Foydalanuvchi qoʻllanmasi
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsUy o‘chirish va oqibatlari

Uy o‘chirib tashlanganda oilaviy ma’lumotlar o‘chirib yuboriladimi?

Uy o‘chirishda yoki undan chiqishda ma’lumotlar va qurilmalar bilan nima bo‘lishi.

Uy o‘chirib tashlanganda oilaviy ma’lumotlar o‘chirib yuboriladimi?

Hurmatli foydalanuvchi. Agar uy egasi sifatida uyni o‘chirib tashlasangiz, oilaviy ma’lumotlar o‘chiriladi va qo‘shilgan qurilmalar tiklanadi.

Agar uyni administrator yoki a’zo sifatida o‘chirsangiz, uy saqlanib qoladi, ammo siz undan chiqasiz va oilaviy ma’lumotlarni ko‘ra olmaysiz, uy jihozlari yoki sahnalarni boshqara olmaysiz.

Mundarija

Uy o‘chirib tashlanganda oilaviy ma’lumotlar o‘chirib yuboriladimi?