LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Početna stranica
Help Center
Problemi s mrežom uređaja
Problemi korištenja aplikacije
Home, Members & Room Management
Upravljanje članovima doma
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Pojam doma i funkcije
Podešavanje informacija o domu
Kako da prebacim između više domova?
Brisanje doma i posljedice
Hoće li se porodične informacije obrisati kada se dom izbriše?Kako obrišem svoj dom?Može li se dom povratiti nakon slučajnog brisanja?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Vodič za mrežno postavljanje uređaja
Često postavljana pitanja
Korisnički priručnik
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsBrisanje doma i posljedice

Hoće li se porodične informacije obrisati kada se dom izbriše?

Šta se dešava s podacima i uređajima kada izbrišete ili napustite dom.

Hoće li se porodične informacije obrisati kada se dom izbriše?

Poštovani korisniče, ako izbrišete dom kao vlasnik, porodične informacije se brišu, a dodani uređaji se resetuju.

Ako izbrišete dom kao administrator ili član, dom ostaje, ali ga napuštate i više ne možete gledati porodične informacije niti upravljati uređajima ili scenama.

Sadržaj

Hoće li se porodične informacije obrisati kada se dom izbriše?