LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Početna stranica
Help Center
Problemi s mrežom uređaja
Problemi korištenja aplikacije
Home, Members & Room Management
Upravljanje članovima doma
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Pojam doma i funkcije
Podešavanje informacija o domu
Kako da prebacim između više domova?
Brisanje doma i posljedice
Hoće li se porodične informacije obrisati kada se dom izbriše?Kako obrišem svoj dom?Može li se dom povratiti nakon slučajnog brisanja?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Device Management and Control
Value-added Services & Extended Functions
Third-party Control Issues
Vodič za mrežno postavljanje uređaja
Često postavljana pitanja
Korisnički priručnik
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsBrisanje doma i posljedice

Može li se dom povratiti nakon slučajnog brisanja?

Da li se obrisani dom može vratiti i šta dalje uraditi.

Može li se dom povratiti nakon slučajnog brisanja?

Poštovani korisniče, ako slučajno obrišete dom, ne može se povratiti; morate ponovo dodati sve uređaje u tom domu.

Sadržaj

Može li se dom povratiti nakon slučajnog brisanja?