LogoSmartLife App dokumentation
LogoSmartLife App dokumentation
Forside
Help Center
Enhedens netværksproblemer
App-brugs problemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Hjemkoncept og funktioner
Konfiguration af hjemmeoplysninger
Hvordan skifter jeg mellem flere hjem?
Sletning af hjem og konsekvenser
Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?Hvordan sletter jeg mit hjem?Kan et hjem gendannes, hvis det slettes ved en fejl?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhedsstyring og kontrol
Værdiskabende tjenester og udvidede funktioner
Tredjepartskontrolproblemer
Guide til enhedsnetværkskonfiguration
Ofte stillede spørgsmål
Brugervejledning
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic Settings

Sletning af hjem og konsekvenser

Forstå hvad der sker med data og enheder, når et hjem slettes.

Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?

Hvad der sker med data, enheder og medlemmer, når du sletter eller forlader et hjem.

Hvordan sletter jeg mit hjem?

Trin til at slette et hjem i appen.

Kan et hjem gendannes, hvis det slettes ved en fejl?

Om et slettet hjem kan gendannes, og hvad du gør bagefter.