LogoSmartLife App dokumentation
LogoSmartLife App dokumentation
Forside
Help Center
Enhedens netværksproblemer
App-brugs problemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Hjemkoncept og funktioner
Konfiguration af hjemmeoplysninger
Hvordan skifter jeg mellem flere hjem?
Sletning af hjem og konsekvenser
Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?Hvordan sletter jeg mit hjem?Kan et hjem gendannes, hvis det slettes ved en fejl?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhedsstyring og kontrol
Værdiskabende tjenester og udvidede funktioner
Tredjepartskontrolproblemer
Guide til enhedsnetværkskonfiguration
Ofte stillede spørgsmål
Brugervejledning
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsSletning af hjem og konsekvenser

Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?

Hvad sker der med data og enheder, når du sletter eller forlader et hjem.

Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?

Kære bruger, hvis du sletter hjemmet som ejer, bliver familieoplysningerne slettet, og tilføjede enheder nulstilles.

Hvis du sletter hjemmet som administrator eller medlem, eksisterer hjemmet stadig, men du forlader det og kan ikke længere se familieoplysninger eller styre enheder og scener.

Indholdsfortegnelse

Bliver familieoplysninger slettet, når hjemmet slettes?