LogoSmartLife App dokumentation
LogoSmartLife App dokumentation
Forside
Help Center
Enhedens netværksproblemer
App-brugs problemer
Home, Members & Room Management
Enhedsstyring og kontrol
Værdiskabende tjenester og udvidede funktioner
Ofte stillede spørgsmål om betalte pakker
Cloud-lagring og videotjenester
Introduktion til cloud-lagring
Руководство по использованию облачного хранилища
Hvor kan man købe cloud-lagring?Hvordan bruger jeg cloud-lagring til kameraer?Hvor kan jeg se cloud-lagringsoptagelser?Hvordan tilføjer jeg en enhed til min cloud-lagringstjenesteordre?Hvordan fjerner jeg bindingen af en enhed fra min Smart Cloud Storage-tjenesteordre?Hvordan annullerer jeg cloud-lagringstjenesten, hvis jeg ikke vil fortsætte med at bruge den?Hvordan annullerer jeg abonnementstjenesten for cloud-lagring til kamera/beskednotifikation/telefonnotifikation?
Cloud-lagring FAQ
Telefon / SMS-notifikationstjeneste
Energibesparings- og lavkarbontjenester
AI-videopatrulje
Højdepunkter
Tredjepartskontrolproblemer
Guide til enhedsnetværkskonfiguration
Ofte stillede spørgsmål
Brugervejledning
Help CenterVærdiskabende tjenester og udvidede funktionerCloud-lagring og videotjenesterРуководство по использованию облачного хранилища

Hvordan annullerer jeg abonnementstjenesten for cloud-lagring til kamera/beskednotifikation/telefonnotifikation?

Detaljerede trin til annullering af abonnementstjenester for kamera-cloud-lagring, SMS-notifikationer og telefonnotifikationer.

For iOS-abonnementer

  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på [Dit navn] øverst.
  3. Tryk på Abonnementer.
  4. Vælg det relevante abonnement.
  5. Tryk på Annuller abonnement og bekræft.

For Android-abonnementer

  1. Åbn appen Google Play Butik.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer → Abonnementer.
  4. Vælg det relevante abonnement.
  5. Tryk på Annuller abonnement og følg instruktionerne.

Vigtige bemærkninger

  • Annulleringen træder i kraft ved slutningen af den aktuelle faktureringsperiode.
  • Du vil fortsat have adgang til tjenesten, indtil din nuværende periode udløber.
  • Efter annullering kan cloud-videooptagelser blive slettet i henhold til dataopbevaringspolitikken.

Indholdsfortegnelse

For iOS-abonnementer
For Android-abonnementer
Vigtige bemærkninger