Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
بعد از اشتراک دستگاه با اعضای خانواده، هنگام افزودن دستگاه جدید باید دوباره اشتراک بدهم؟
آیا دستگاههای جدید نیاز به اشتراک مجدد دارند وقتی خانواده دسترسی دارد
بعد از اشتراک دستگاه با اعضای خانواده، هنگام افزودن دستگاه جدید باید دوباره اشتراک بدهم؟
کاربر گرامی، زمانی که اعضای خانواده را به گروه خانواده اضافه کنید، آنها به همه دستگاههای خانه دسترسی دارند. دستگاههای جدیدی که بعداً اضافه میکنید نیازی به اشتراک مجددِ جداگانه ندارند.
مستندات SmartLife App