LogoSmartLife App-dokumentaatio
LogoSmartLife App-dokumentaatio
Etusivu
Help Center
Laitteen verkko-ongelmat
Sovelluksen käyttöongelmat
Home, Members & Room Management
Laitehallinta ja -ohjaus
Lisäarvopalvelut ja laajennetut toiminnot
Usein kysytyt kysymykset maksullisista paketeista
Pilvitallennus ja videopalvelut
Johdatus pilvitallennukseen
Руководство по использованию облачного хранилища
Pilvitallennuksen usein kysytyt kysymykset
Saako kameran pilvipalvelusta alennusta?Miksi AI-tietoturvani on vain katsottavissa (vain esittely) eikä ostettavissa?Säilyvätkö video- ja kuvadata pilvessä pilvitallennuspalvelun peruuttamisen jälkeen?Voiko lisäpalveluista, kuten pilvitallennuksesta, saada palautuksen oston jälkeen?Miksi laite ilmoittaa, ettei se tue videon pilvitallennusta?Miksi alusta ilmoittaa ostaessa, että palvelu ei ole käytettävissä alueellani?Miten videon pilvitallennus varmistaa yksityisyyden ja turvallisuuden?Miksi monet kameravideoni eivät tallennu pilveen?Poistetaanko pilvivideoni, kun pilvitallennuspalvelu vanhenee?Miksi aktiivinen pilvipalveluni katosi tai minua pyydetään silti ostamaan?Voiko käyttäjä nähdä aiempia videodatoja sen jälkeen, kun peruin palvelun ja hän osti sen uudelleen?Miksi toisen laitteen ostaminen uusii jo tilatun laitteen?
Puhelin- / SMS-ilmoituspalvelu
Energiansäästö- ja vähähiilisyyspalvelut
AI-videopartio
Kohokohdat
Kolmannen osapuolen hallintaongelmat
Laitteen verkkoasetusten opas
Usein kysytyt kysymykset
Käyttöopas
Help CenterLisäarvopalvelut ja laajennetut toiminnotPilvitallennus ja videopalvelutPilvitallennuksen usein kysytyt kysymykset

Voiko käyttäjä nähdä aiempia videodatoja sen jälkeen, kun peruin palvelun ja hän osti sen uudelleen?

Pääsyoikeudet aiempiin pilvivideoihin palvelun perumisen ja uudelleenoston jälkeen.

Arvoisa käyttäjä. Ei, käyttäjä ei voi nähdä aiempia videoitasi kirjautumatta tilisi tunnuksella. Pilvitallennuspalvelun voimassaoloaika ja data ovat sidottuja laitteeseen ja tiliisi. Jotta käyttäjä voisi käyttää palvelua laitteella, hänen on ostettava palvelu laitteelle eikä hän voi tarkastella toisen käyttäjän tilille ladattuja videodatoja.