Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing Permissionsהרשאות שיתוף מכשירים
אחרי ששיתפתי את המכשיר עם בני משפחה, האם צריך לשתף אותו שוב כשאני מוסיף מכשיר חדש?
האם צריך לשתף מחדש מכשירים חדשים כאשר למשפחה כבר יש גישה
אחרי ששיתפתי את המכשיר עם בני משפחה, האם צריך לשתף אותו שוב כשאני מוסיף מכשיר חדש?
משתמש יקר, ברגע שתוסיף את בני המשפחה לקבוצת המשפחה, הם יוכלו לגשת לכל המכשירים בבית. מכשירים חדשים שתוסיף לאחר מכן לא צריך לשתף שוב באופן נפרד.
מסמכי SmartLife App